Újra akcióba lendült a 91 éves tolvaj

2017.08.15. 06:10

Újra felbukkant a hírhedt idős tolvaj, a 91 éves Repülős Gizi - írja a Blikk a kemma.hu-ra hivatkozva. Az 1953 óta bűnözésből élő K. Sándorné Gizella régi trükkel, kitalált mesével próbált belógni egy idős férfi otthonába Tatabányán, de a házra vigyázó kutya elzavarta az asszonyt. A Blikk szerint Repülős Gizit ugyan nem harapta meg a kutya, de a guruló bevásárlós kocsiját igen. 

"Bejött a kapun, és édesapámmal váltott pár szót. Ka­mu­magyarázattal traktálta, valami színházi dolgozóról kérdezősködött, aki valahol itt lakik" – számolt be a találkozásról az idős férfi fia, Izing László.

László édesapja nem ismerte fel a tolvajt, de gyanús lett neki a nem túl életszerű történet, hiszen a környéken nem dolgozik senki színházban. A kérdezősködéshez pedig elég becsöngetni, nem kellett volna hívatlanul benyitni a kapun. Azt mondta Gizinek, hogy távozzon, a kutya ekkor kapott bele az asszony gurulós táskájába. 

A tatabányai rendőrség tud Repülős Gizi tatabányai felbukkanásáról, de nem indítottak nyomozást, mert az asszony nem követett el bűncselekményt.