Az MKKP elvitte a Buzi Kisfiúkat Felcsútra

Image uploaded from iOS (5)
2017.08.19. 18:53

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt kétnapos fesztivált, rendezvényt, tüntetést, tábort tart Felcsúton, a víztorony, vagy hidroglóbusz tövében, a faluház mögött. Hirdetik egy ideje a Facebookon, közel 10 ezer ember jelölte be úgy, hogy érdeklődik az esemény iránt, de nem volt egyértelmű, hogy ez valóság, hogy ez tényleg meg fog történni. Annak ellenére, hogy a párt elnöke két napja hosszan beszélt az eseményről az tévében. Aztán szombaton elmentünk megnézni, és kiderült: tényleg kétnapos fesztivált szervezett az MKKP Felcsútra.

Röviden: a Felcsúti űrállomás-avató és űrhajósok kiküldése az űrbe – című rendezvény mindkét napja a szórakozásról szól, furcsa perverz politikai szórakozás ez, amit a legjobban úgy lehetne megfogalmazni, hogy amikor az ember Németh Szilárd harmadik liberálfaisizmusos Facebook-posztját olvassa, akkor úgy érezheti, nem maradt más, mint hogy betekerje a fejét alufóliával, ráhúzzon egy Tesco-vödröt, és bólogasson a Buzi Kisfiúkra.

Mindenesetre Kovács Gergelyék legutóbb egy olyan budapesti tüntetést hoztak össze, ahol úgy vonult együtt 3-4 ezer ember, hogy együtt fürödtek azokban a valóságról szóló viccekben, amiktől egyébként otthon sírnak. Kicsit bátor húzás volt most ugyanezt megcsinálni Budapesttől egy órányira, Felcsúton, ennek megfelelően nem is volt túl sok ember; szombat kora estig 100-150 ember lehetett a víztorony környékén.

Csak néhány példa a programokra: Kétfarkas Bertalan űrállomás avató ünnepség, Pataky Attila hasonmásverseny, háromkapus focimeccs, űrszerepjáték, összmagyar chemtrail, laposföld-hívő, dinoszauruszcsillagászati,űrgenetikai és rekolonizációs összeesküvéselmélet-kutató konferencia. A csúcspont vasárnap az űrkilövés: asztronautáik kicsinyítése és fellövése.

De aki a képek alapján azt gondolná, hogy a kis, Mészáros Lőrinc által vezetett községben ez volt a szombati látványosság, az nagyon téved: a hírhedt kisvasút mellett oda-vissza zötykölődött egy kis dottó, a faluház mellett hatalmas esküvős tömeg jött össze - ők például végighallgathatták messziről a Buzi Kisfiúk koncertjét -, kicsit távolabb vurstli szerűség volt felállítva, és a lényeg: hatalmas NBI-es meccs volt a Pancho Arénában, a Felcsút a nemrég a nagy fideszesek közé felkerült Balmazújvárost fogadta. Önmagában szürreális már a meccs is, de így az MKKP-s űrkilövéssel lett tökéletes ez a hétvége Felcsúton.

Az MKKP-s Kovácstól megtudtuk, hogy tüntetésként jelentették be az eseményt, majd bőven 72 óra után észbe kaphatott a település, mert azzal akarták lefújni a dolgot, hogy bontják a víztornyot. Néhány műanyagcső le is volt fektetve a területen, de az MKKP ettől függetlenül megtartotta a rendezvényt. Az űrkilövés vasárnap lesz.

És most nézzünk meg egy részletet a koncertből:

(Borítókép: Index / Huszti István)