Horror! 50 percen át kergette a magyar horgászt a vaddisznó

2017.09.25. 19:44 Módosítva: 2017.09.25. 21:31

Ötven percen keresztül üldözte a magyar horgászt egy vaddisznó Visegrád közelében, írta meg a túlélő az Indexnek levélben. A hátborzongató esetnek egyelőre nincs magyarázata, csak a puszta tényekről tudunk beszámolni.

A horgászt a vaddisznó a Duna-parton közelítette meg. Azzal altatta el a férfi figyelmét, hogy rá sem hederített. Váratlanul aztán taktikát váltott, és határozott érdeklődéssel fordult a horgász felé. A kandisznó semmilyen riasztásra nem tágított. De álljanak itt az üldözött ember szavai a blogjáról:

"Amikor újra észrevettem, akkor 5 méterrel volt fölöttem a bozótban. Jött felém, nem rohanva, de határozottan. Bot le és gyorsan mérlegeltem a lehetőségeimet: vagy ugrom a vízbe, vagy megpróbálok jobbra elmenni, de akkor ha akar, elém tud vágni. Hopp de van egy szendvicsem! A szendvicset kikaptam és eldobtam balra, és fel sem nézve elindultam jobbra, rohantam jobbra a dzsindzsán keresztül. Működtek az őrangyalok, nem lett sem bokatörés, sem támadás a dologból, sikeresen kiértem a spiccre. Ott találtam egy öles nagy uszadék fát, azt felkaptam, és futottam a kocsihoz."

Végül a horgász elért a kocsijához: 

"Kb 50 percen keresztül kergette a kocsit. Dörgölődzött, elém vágott, lökdöste a kocsit, röfögött és leszarta, akármit csináltam az elkergetésére. Kijött velem majdnem a 11-es útig."

A történet vége, hogy a férfi visszamerészkedett a partra a felszereléséért, megtalálta az eldobott szendvicset, és megette. Az esetről még nem számolt be az MTI, így nem tudható, hogy a vaddisznót Soros György küldte-e.

Mi volt a vaddisznó szándéka?

Update: Az alábbi, egyelőre meg nem erősített információt kaptuk egy másik olvasótól. Az ügy jelentőségére való tekintettel sorait változtatás nélkül közöljük: 

"Ismerjük ezt a disznót.a szüleit megölték egy drot szorű tacskoval nőt fel a lepencei strandnál,a neve Gizi,veszélytelen de nagyon kiváncsi.a gazdája egy 250 es etz vel járo bácsi.egyébként lány diszno nem kan."