Az Echo Tv riportere összegraffitizte Simicska házát?

Untitled-1.gif
2017.10.06. 11:16 Módosítva: 2017.10.06. 12:16

UPDATE 2. 12:32-kor: Veszprémi olvasónk jelezte, hogy a ház tényleg nincs összegraffitizve. Egy képet is kaptunk az épületről, hogy néz ki most:

UPDATE 12:00: A videó alapos elemzése után az Index képszerkesztői arra jutottak, hogy a Simicska Lajos házán mutatott felirat valójában videós effekt lehet, digitális utómunka eredménye, a valóságban arra a házra nagy valószínűséggel nem került felirat.

Korábban írtuk:

Miután Simicska Lajos kiment a veszprémi éjszakába, hogy saját hirdetőoszlopaira felfesse, Orbán egy geci, még nem lehetett látni, hogy milyen lavinát indít el. Először csak a Momentum, majd később a Kétfarkú Kutya Párt is ráment az üres hirdetési felületek lefestésére, de Simicska Lajos fia, Simicska Ádám is legecizte néhány oszlopon Orbánt „Hajrá, apa!” felkiáltással.

Az Echo Tv, illetve annak egyik riportere – aki korábban éppen Simicska tévéjénél dolgozott – gondolta most, hogy műsorukat ebben a dimenzióban futtatja meg. Ő persze nem Orbánt gecizte le egy festékszóróval, hanem elment Simicska veszprémi házához, hogy arra felfújja:

Hajrá Lajos!

A rövid promóvideóban a riporter azt mondja: „Ön dönt: iszik vagy graffitizik.” A videóban, amikor a szövegét felvették, Losonczi egy másik ház falára fúj, de aztán megmutatják Simicska házát is, ahová ugyanaz van fújva. Talán az történt, hogy Simicska házánál sietni kellett, a szöveg elmondását ezért egy másik falnál vehették fel. De az is lehet, hogy a Simicska házára csak számítógépes effekttel tették a feliratot.