Egy rendőr is meghalt az M5-ösön

2017.10.09. 12:33 Módosítva: 2017.10.09. 18:50

A katasztrófavédelem szerint összeütközött két kamion és egy busz az M5-ös autópályán, a Budapest felé tartó oldalon, Kecskemét térségében.

A rendőröket szállító buszba beszorult négy ember, őket a kecskeméti tűzoltók szabadították ki. A civil sofőr és az egyik utas, egy rendőr életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben összesen 12-en sérültek meg, hármuk állapota súlyos.

A rendőrség közzétette, hogy Németh Gergely rendőr törzsőrmester, a Készenléti Rendőrség járőrvezetője volt a baleset egyik áldozata, a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály Határvadász Bevetési Osztályán járőrvezető beosztásban dolgozott. A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

Németh Gergely
Németh Gergely
Fotó: Police.hu

Halálos baleset Hajdú-Biharban is

Hajdúdorog és Hajdúböszörmény között is halálos baleset történt, két autó ütközött frontálisan hétfőn kora délután. Az egyik autó vezetője az áldozat. (police.hu)

Karambol az M6-oson

Szintén teljes útlezárás volt az M6-os autópályán a Pécs felé tartó oldalon. Egy autó és egy kisbusz karambolozott Paks és Dunaföldvár között. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalmat elterelték, de fél hét körül helyreállt a közlekedés.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport