Aradszki: Nem Soros a Sátán, a terve sátáni

2017.10.17. 09:17

Elég nagy felzúdulással járt, hogy a KDNP-s Aradszki András múlt hétfőn a parlamentben napirend előtti felszólalásában arról beszélt, hogy a fatimai harmadik titok szerint a sátán egyház elleni legvégső támadása a családok elleni támadása lesz. Szerinte látjuk ezt az abortusz, eutanázia, egyneműek házassága, genderelmélet politikai erőltetéséből is, de a nagy európai család elleni támadásokban is, amikor Soros és elvtársai fel akarják számolni a nemzetek önállóságát és értékeit, felhígítva a keresztény szellemiségű Európát idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével. De nincs minden veszve, mert

a rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására, és ezt Soros György is meg fogja tapasztalni.

A 24.hu most villáminterjút készített a képviselővel, akitől megkérdezték, valóban úgy véli-e, hogy Soros György maga a Sátán.

Nem, nem, Soros nem egyezik meg a Sátánnal. Soros szabad ember. Szabadon gondolkodó ember. Szabad választási lehetősége van. Ezt váltig is tartom. ... Nem tettem egyenlőséget Soros és a Sátán közé. ... De tanulság, hogy ami félreérthető, azt félre is értik. Bár szerintem nem volt félreérthető.

Aradszki arra a kérdésre, de hogy akkor hogy jön össze egy beszédben Soros és a Sátán azt felelte,

a Soros-terv a sátáni.

De ezt nem úgy érti, hogy a Sátán sugalmazza Sorosnak, nem tudja, honnan jött a sugalmazás, de meglátása szerint

vannak olyan irányok, elképzelések, amelyek alapvetően szembemennek azzal az eddigi világrenddel, amiben a keresztény ember gondolkodik. A Sátán ellentmond a világ rendjének, ezt akarja fölforgatni.

Arra a kérdésre, hogy vajon a rózsafüzérima a legjobb orvosság-e a bajainkra, úgy válaszolt, hogy sok más módszer van, de keresztény emberként számára fontos eszköz, hogy

a hitünk erősödjön, erősödjön abban is, hogy jobb világot tudunk alkotni, és Isten képére tudjuk formálni az itteni világot.

Aradszki a 24.hu kérdésére tisztázta, hogy a hitének semmi köze sincs ahhoz, hogy ő a fejlesztési minisztérium energetikáért felelős államtitkára.

Az már szakmai világ, ... és én nagyon szívesen hallgatok a megbecsült és tapasztalt szakemberekre a munkám során is.