Semjén Zsoltnak a szexuális zaklatásról is csak a bevándorlók jutottak eszébe

2017.10.26. 07:03 Módosítva: 2017.10.26. 07:11

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is kifejtette véleményét a művészvilágban napvilágra került külföldi és a hazai szexuális zaklatásokról. A Magyar Nemzet egy zalaegerszegi fórum után azt kérdezte tőle, akar-e a kormány valamilyen felvilágosító kampányt indítani, hogy hasonló esetek ne történhessenek a jövőben.

Semjén erre körülbelül annyit mondott, hogy ez mind szép és jó, majd gyorsan át is váltott egy másik témára. Szerinte ugyanis 

(ezek a zaklatási ügyek) el fognak törpülni amellett,  amikor majd iszlám tömegek lesznek itt és arról, hogy mi a nők helyzete a saria árnyékában, az iszlám világban, arról érdemes megkérdezni azokat a nem muszlim nőket, akik iszlám környezetben élnek.

Semjén szerint ezért ha most valaki  szabadon, nőként akar élni, akkor a legfontosabb, hogy az illegális migráció ne fenyegesse őt. 

Tehát ha a nőket az erőszaktól meg akarjuk védeni és azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában, kendő nélkül és szabadon élhessen mint nő, akkor a legfontosabb dolog az, hogy a migrációt megállítsuk és ne engedjük azt, hogy a tömeges iszlám következtében a saria árnyékában és fenyegetésében kelljen élnie a nőknek.   

Semjén szavai ellen élesen kikelt a Facebookon Szél Bernadett, az LMP társelnöke. A politikus szerint  a kormány ezzel relativizálta az itt és most Magyarországon nagyon is létező nemi erőszak brutalitását, és megsértette annak a tavaly meggyilkolt 96 nőnek az emlékét, akiknek felét a saját hozzátartozójuk ölte meg,  semmibe vette azt a statisztikák szerinti 306 esetet, amikor bizonyítottan szexuális erőszak történt (a valós szám nyilván sokkal nagyobb).