Vádat emeltek Vivien gyilkosa ellen

2017.11.07. 09:03

A Pest Megyei Főügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat K. Bálint ellen, aki tavaly márciusban megölte gyermekkori barátját, a 20 éves M. Vivient.

A kakucsi fiatalok általános iskolás koruk óta ismerték egymást, a férfi többször szállította haza kocsijával a lányt Budapestről. Tavaly márciusban, amikor Vivien a barátaival a Népligetben lévő Liget Clubban szórakozott, a férfi a lány kérésére érte ment hajnalban. Kakucs felé indultak, miközben már a kocsiban be volt készítve egy vadásztőr.

A fiú a falu közeli erdős részen leállította a kocsit, elővette a tőrt és többször megszúrta a lányt, aki perceken belül életét vesztette. K. Bálint a lány holttestét az erdőbe vonszolta, ott a kabátjával, ágakkal és avarral letakarta. A lány táskáját az erdőben elrejtette, majd hazament, ahol a tőrt a kéménybe dugta.  Vivient eltűntként keresték, de a rendőrség három nap múlva megtalálta a holttestét, és elfogta a gyilkost.

A vádiratból nem derül ki, hogy mi volt a motiváció, korábbi lapértesülések szerint Bálint viszonzatlanul szerelmes volt a lányba, a telefonján több szerelmes üzenetet is találtak.

Az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt 10-20 évig terjedő, vagy akár életfogytig tartó börtönbüntetés szabható ki.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport