Megtrollkodta a KDNP sajtótájékoztatóját a Momentum

2017.11.21. 20:50
Soros György jól kifizetődő kampánytéma lesz mind a kormánypártoknak, mind a Momentumnak, ez jól látszik egy keddi eseményből.

Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő ugyanis megjelent a Momentum Móricz Zsigmond körtéri aláírásgyűjtő-standjánál, hogy sajtótájékoztatót tartson a Soros-gárdának nevezett Momentum ellen.

Mint mondta,  a Momentum annak a Soros Györgynek kezdett aláírást gyűjteni, aki migránsokkal akarja betelepíteni Európát.

(A Momentum a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló, nyáron elfogadott civiltörvény visszavonásáról szeretne népszavazást, ezért gyűjt aláírásokat.)

A sajtótájékoztatón azonban megjelent Soproni Tamás, a Momentum alelnöke, aki Hollik Istvánt megszakítva elmondta: felháborító, hogy kiszáll a fűtött kocsijából, majd sajtótájékoztatón gyalázza azokat a civileket, akik akik segítenek az elesetteken, akik jobbá teszik a magyar társadalmat. Az akcióról videót is készítettek:

Lapunk korábbi cikkében elemzi azt, hogy Soros György nagyszerű kampánytéma lesz a Momentumnak és a kormánynak is. Vagyis a Fidesz és a Momentum rövid távú célja most ugyanaz: egy minél élesebb vita a kampányban a népszavazásról, civiltörvényről, Sorosról (a hosszú távú nyilván nem, hiszen a Momentum a törvény visszavonást akarja). A Fidesz így erősítheti a Soros-kampányát, a Momentum pedig járhatja ezzel az országot, és gyűjtheti az aláírásokat.

A Momentum után a Fidesz is kitette a webre a saját felvételét, ugyan más szemszögből van, de érdemes ezt is megnézni: