A Borsnak állítólag sikerült beszélnie az eltűnt VV Fannival

2017.11.28. 06:24 Módosítva: 2017.11.28. 13:41

Azt írja a Bors, hogy telefonon sikerült elérniük az egy hete eltűnt Novozánszki Fannit,  vagy ahogy a Való Világ tévésorozatból megismerhették a nézők, VV Fannit. A lap szerint a prostituáltként dolgozó nő jelenleg Németországban van, Hessen tartományban, Rüsselsheimben tartózkodik. A Bors már korábban megírta, hogy Jessica néven egy német erotikus oldalon tűntek fel VV Fanni képei. 

VV Fanni
VV Fanni
Fotó: Istvan Ruff

A beszélgetésről készült hangfelvételt megmutatták a lány édesanyjának, aki elsőre nem volt biztos abban, hogy az ő lánya szólt bele a vonal túlsó végéről. Ezután egy másik felvétellel összehasonlították, és bebizonyosodott, hogy a két hang egy személyt takar.

Frissítés1: A Blikknek VV Fanni anyja már azt mondta, hogy nem a lánya hangja hallható a felvételen. "Egyértelmű, hogy nem Fanni hangja van a felvételen, de ezt korábban is mondtam. Megismerem a lányom hangját, a beszédstílusát. A telefonban Fanni angolul beszélt, de akcentussal, pedig neki tökéletes a kiejtése. Azt is hallottam, hogy valamelyik felvételen németül is beszél, de ő maximum szófoszlányokat tud németül. Kérek mindenkit, hogy ne tévesszenek meg senkit, mi csak azt szeretnénk, hogy Fanni épségben hazakerüljön".

Frissítés2: A Blikk szerint a német oldalon található szexhirdetésen kicserélték a nevet és fotót, ami annak köszönhető, hogy a hirdető rengeteg hívást kapott, és feltehetően értesült róla, hogy egy eltűnt lány van a fotón.

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el budapesti otthonából. A  rendőrség is keresiÉdesanyja azt mondta: lánya idén nyáron gyökeresen megváltozott. Azelőtt mindig beszámolt, hol és kivel van, de aztán belépett az életébe egy idegen nő. Attól kezdve rejtélyes lett, mondta az anyja. A fiatal nő két kiskutyáját budapesti lakásában hagyta, ismerősei szerint ez is arra utalhat, hogy akarata ellenére távozott otthonról.

Blikk információi szerint az ügyben egy embert gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vettek, nem sokkal később pedig az ügyészség indítványát elfogadva a bíróság előzetes letartóztatásba is helyezte a férfit.