Körözik a Bevásárlókocsis Táskatolvajt

2018.01.09. 16:14

Körözést rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága egy nő ellen, aki tavaly november 14-én este egy laza csuklómozdulattal kombinált hónaljszorítással eltulajdonította vásárlótársának táskáját a benne lévő személyes iratokkal és pénzzel együtt.  

A bevásárlókocsit tologató, jól szituált anyukának tűnő elkövetőnek pechje volt: a biztonsági kamera felvételt készített róla. (Az viszont elég furcsa, hogy a rendőrség, csak most, majd két hónap elteltével kezdte el körözni a nőt.) Íme a videó:

A nő 35-40 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas. Haja egyenes, szőke, és a válláig ér. A bűncselekmény elkövetésekor sötét cipőt, sötét nadrágot és fehér kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.