Elkapták a debreceni férfit, aki elégettette egy másik ember ruháit, majd agyonverte

2018.01.31. 09:25 Módosítva: 2018.01.31. 09:35

A rendőrség beszámolója szerint a múlt kedden hajnalban  járőrözés közben találtak egy, a "földön magatehetetlenül, hiányos öltözetben fekvő, sérült férfit", akit kórházba szállítottak a mentők, de ott meghalt. Kiderült, a férfit brutálisan megverték.

Az ismeretlen személyazonosságú férfit előző nap délutánján kezdte el bántalmazni egy - akkor még ismeretlen - férfi.

db8
Fotó: Police.hu

Az áldozatról ezt írják: 55 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas és 55 - 60 kilogramm, vékony testalkatú, ősz hajú, borostás férfi.

Az Arany János utcai ingatlanban egy fémcsővel verte, többször lábon és háton ütötte, és fejbe rúgta. Ezután az áldozatnak a rendőrség beszámolója szerint a cipőjét és kabátját le kellett vennie, majd a cserépkályhában el kellett égetnie. A "gyilkos" ezután a férfit kihúzta az udvarra, és magára hagyta. Közben egy másik férfi többször is rászólt, hogy az áldozatot hagyja békén, de a gyanúsított a vascsővel őt is többször megütötte és megfenyegette.

A rendőrség a múlt szerdán, január 24-én elfogták a 45 éves, debreceni R. Lászlót, akit emberölés bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak, majd bűnügyi őrizetbe vettek. A Debreceni Járásbíróság a rendőrség előterjesztésére 2018. január 26-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport