Fél óra alatt elkapták az év legamatőrebb bűnözőjét

2018.03.10. 09:09

Mindössze fél óra kellett az angyalföldi rendőröknek ahhoz, hogy elfogják azt az autófeltörőt, akit autólopás miatt is kerestek – írja a police.hu.

A rendőrségre pénteken érkezett bejelentés, hogy Budapest XIII. kerületében, a Szegedi úton egy autót feltörtek és abból elloptak egy kamerát, ami után azonnal ki is érkeztek a rendőrök a helyszínre. Egy közeli utcában aztán felfigyeltek egy férfira, aki pont úgy nézett ki, mint egy pár nappal ezelőtti autólopás feltételezett elkövetője.

Az az eset is Angyalföldön történt, a Szent László utcából loptak el egy autót, de a helyszín közelében hátrahagyta a tettes, így azt a rendőrök csütörtökön meg is találták. A férfi aztán hamar bebizonyította, hogy mindkét bűntettet ő követte el, ugyanis ahogy észrevette a rendőröket, rögtön futásnak eredt, de nem sokáig tudott menekülni, elég hamar utolérték és elfogták.

B. József 27 éves fegyverneki lakost lopás , valamint jármű önkényes elvétele miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.