Tizenkét óra alatt hat beleset történt Somogyban

2018.05.05. 13:01

Kadarkúti, a nagyatádi, a kaposvári és a siófoki hivatásos tűzoltókat is balesetet szenvedett járművek mentéséhez riasztották péntek délután, az éjszakai órákban és szombat hajnalban is, írja az Országos Katasztrófavédelem weboldala.

Jutánál három személyautó karambolozott péntek délután. Ezzel egy időben Mike Kossuth Lajos utcájában egy személyautó és egy kamion ütközött: utóbbi az út menti árokban állt meg, a személyautó pedig a rakomány nélküli kamion alá szorult. A forgalom azután indult meg az érintett szakaszon, hogy kamionmentő segítségével kivontatták a balesetet szenvedett járművet az árokból. Egyik balesetnél sem történt sérülés. 

Másfél órával később Lábod és Görgeteg közötti úton két személyautó ütközött, az egyik vezetőjét a mentők kórházba szállították. Egy másik autó pedig az M7-es autópálya lepsényi szakaszán hajtott a szalagkorlátnak, a négy utasból az egyiket kórházba kellett vinni.

Kaposmérőben hídfőnek ütközött egy autó, illetve ma hajnalban a nagyatádi körforgalomban sodródott ki egy autó és borult az oldalára. Egyik esetben sem történt sérülés.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport