A gyámügytől rettegett az unokájával vonat elé ugró nagymama

2018.05.29. 09:08 Módosítva: 2018.05.29. 09:56

A Bors kiderítette, hogy miért ugrott a vonat elé négyéves unokájával együtt egy nagymama szombaton. A nőnek állítólag az volt a téveszméje, hogy a gyámügy el fogja venni kerekesszékes lányától a fiát, az ő unokáját.

Az 50 éves nő a lapnak nyilatkozó falubeliek szerint sosem tudta feldolgozni, hogy állami gondozásban nevelkedett. A gyermekkori sérelmek egész életén át elkísérhették.

Nem nagyon beszélt a múltjáról, annyit mindenesetre sejtettünk, hogy nehéz és szörnyűségekkel teli fiatalkora volt, rettegett az árvaházaktól és a gyámügytől. Számára ez testesíthette meg a legrosszabbat, ami valakivel is történhet

- mondta egy helybeli.

A lapnak megszólaló ismerősök szerint a nő már-már mániákusan rettegett attól, hogy négyéves unokáját is állami gondozásba helyezik. Erről azonban szó sem volt. A Heves Megyei Kormányhivatal médiareferense, Berta Diána a lapnak úgy nyilatkozott, hogy

a gyermek családból való hatósági kiemeléséről szóló híresztelések alaptalanok. A tragédiával érintett személyekkel kapcsolatban a Heves Megyei Kormányhivatal Hatvani Járási Hivatal Gyámügyi és Igazságügyi osztályánál eljárás, ügy nincsen folyamatban.

A kisfiú édesanyja sem tudja, hogy az anyja honnan vehette ezt.

Gyűlölöm azért, amit tett. A fiam volt a mindenem. Soha, senki nem akarta tőlünk elvenni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport