Részegen verte, zaklatta a gyerekeket egy veszprémi tanár

2018.06.16. 09:58

Egy kísérő tanár a diákok elmondása szerint részegen bántalmazott négy fiú diákot egy Veszprém megyei középiskolai osztály kirándulásán – írja a Blikk. A gyerekek szerint a lányokkal is kifogásolható módon bánt.

A balatonszárszói kiránduláson történtekről az egyik fiú édesanyja, Ildikó számolt be a Music FM reggeli adásában. Az S. G. monogramú exrendőr tanár a nő elmondása szerint már a vonaton inni kezdett, és később is minden adandó alkalmat kihasznált, a szálláson pedig elkobozta a fiúk táskáiba rejtett alkoholt is.

Éjfél tájékán a fiam szobájából az egyik barátja kiment a folyosóra. Útközben összefutott a tanárral, megkérdezte tőle, hogy mi a helyzet? Erre már csattant is az első pofon. Két akkora ütést vitt be neki, hogy elvágódott a földön. A fiamék kinyitották az ajtót a csattanás hangjára, majd a tanár feléjük indult. Egyiküket mellkason vágta, míg egy másik gyereket a lábánál fogva rántott le az ágyról. A fiam a fal mellé húzódott menedéket keresve: a fejét takarta, így csak a combját érte el

– tolmácsolta az anyuka fia beszámolóját.

A fiúknak ezután sikerült kiszorítani a tanárt a szobájukból, és az ablakon kiabáltak segítségért, ami végül a másik velük utazó tanár, az osztályfőnök képében érkezett meg, aki rendőrt hívott. A kiérkező rendőrök elküldték a részeg tanárt.

A Blikk úgy tudja, a férfit felfüggesztették. A rendőrség közölte, hogy az ügyben feljelentés is született.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport