Bayer békemenetelne a tüntetések miatt

2018.12.16. 10:31

A Békemenetet is szervező Bayer Zsolt a blogján egy rövid posztban lengeti be az újabb Békemenetet. A túlóratörvény balhésra sikeredett elfogadása óta tartó tüntetéssorozat nem tetszik a fideszes publicistának, ezért rövid "szar lumpenprolizás" után azt írja:

Készüljetek! Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás - csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek! Elpofátlanodtak a keresztény gyűlölők, karácsony utálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak. Készüljetek! 

(Apróság, de a 'kereszténygyűlölők' egy szó, így, a fenti formában azt jelenti, hogy olyan keresztények, akik gyűlölnek. Teszem azt proliznak, szaroznak, geciznek, patkányoznak.) 

Azt nem tudjuk, mi a Fidesz hivatalos álláspontja, volt már, hogy Bayer menetelt volna, de Orbán még nem tartotta megfelelőnek az időt. Mindenesetre a Tolna megyei Fidesz már megosztotta Facebook-oldalán a posztot.

Frissítés: cikkünk megjelenése után a kereszténygyűlölő szót javította.

Frissítés 2.: A Tolna megyei Fidesznek szólhattak fentről, hogy most nem téma a Békemenet, szedjék le azt a posztot, mert délutánra eltűnt a Facebook-oldalukról.