Videóra vették, ahogy 1,5 millió értékben lopnak el telefont és tabletet egy futárszolgálattól

2019.02.14. 08:40

Egy 37 éves budapesti férfi január 12. és február 8. között összesen 1,5 millió forint értékben lopott el mobilokat, laptopokat és tableteket volt munkahelyéről, egy futárszolgálat raktárából. Társával többször is vittek el műszaki cikkeket, míg végül a rendőrség elfogta őket, írja a Police.hu.

V. Viktor korábbi munkahelyéről kétszer a 16 éves fiával együtt lopta el a csomagokat, de volt, amikor egy 25 éves pándi férfival ment a zsákmányért.

Február 3-án is megpróbáltak bejutni a raktárba, de a biztonsági őr megzavarta őket, ezért elhagyták a helyszínt. A rendőrség már ekkor kereste a 37 éves férfit, de nem bukkantak a nyomára, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

V. Viktor február 8-án ismét visszament társával a raktárba. A biztonsági őr észrevette a két férfit, és értesítette a rendőröket, akik a helyszín közelében elfogták őket.

A 25 éves pándi férfit lopás kísérlete miatt, V. Viktort pedig 24 rendbeli lopás és egy rendbeli lopás kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrök V. Viktort őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását. A férfi 16 éves fiát is gyanúsítottként hallgatták ki.