Minden ok nélkül ütötte meg a gyereket az elfogott férfi

2019.03.01. 08:44

Csütörtökön körözést adtak ki egy férfi ellen, aki megütött egy 10 éves kisfiút a Westendben. A férfit pár órával később elfogták a rendőrök.

A Blikknek megszólalt a kisfiú anyja, aki elmondta, hogy a férfi minden ok és előzmény nélkül ütötte meg a gyerekét. A nő elmondta, hogy az egyik boltnál várta a gyerekeit, a 10 éves Lacit és a 14 éves Lillát, amikor a lánya sírva felhívta, hogy megütötték a testvérét. Rohant eléjük, de a támadónak már hűlt helye volt.

Laci remegett, sírt, a többi vásárló vigasztalta. A szemtanúk elmondása szerint a pofonnak nem volt előzménye. A lányom utánaeredt a támadónak, készített egy videófelvételt és több fotót is.

Az anya szólt a biztonsági őröknek is, de nem találták meg a pofozkodó férfit. A kisfiú sokkos állapotba került a támadástól, és mivel az arca feldagadt és a füle azóta is fáj, orvoshoz vitték.

A nő úgy tudja, hogy a férfi nem először támadott meg ismeretleneket, egy fiatal lány szerint a 4-6-os villamoson a férfi elkapta a karját, egy másik nő szerint a támadó a barátját ütötte meg a 3-as metrón.

Az anya feljelentést tett a rendőrségen, ahol könnyű testi sértés miatt rendelték el a nyomozást. A lap szerint a férfi feladta magát a rendőrségén, és éppen akkor sétált be, amikor az anya és a megtámadott fiú is ott voltak.