Buliból mentek hazafelé a lányok, aztán elvittek egy csuklós buszt, és azzal furikáztak

2019.04.17. 16:06 Módosítva: 2019.04.17. 16:08

Buliból hazafelé menet két vagy három fiatal nő kötött el egy csuklós buszt Sándorfalván, írja a Délmagyar.

A társaság két héttel ezelőtt egy hétvégi éjszaka már hazafelé gyalogolt, amikor meglátták a sándorfalvai megállóban üresen álló buszt. A társaság egyik tagja a buszállomáson volt takarítónő. Neki feltehetően szerepe lehetett abban, hogy be tudtak szállni a buszba, amiben érdekes módon az indítókulcsot is benne hagyta valaki.

Mindebből végül egy több órás furikázás lett a sándorfalvai és szegedi éjszakában.  A Délmagyar szerint előbb Sándorfalván tettek egy kört, aztán Homokpuszta felé indultak. Letértek az aszfaltútról, és dübörögtek egyet a tanyavilágba vezető földúton. 

Innen újra visszatértek Sándorfalvára, majd Szeged felé vették az irányt, ahol egészen a Mars térig jutottak, majd szépen visszavitték a csuklós buszt a sándorfalvai állomásra. Itt  már a rendőrök várták őket.  A furikázás közben nekimentek egy közlekedési táblának, és a busz oldala is megsérült.

A rendőrség jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos válaszában nem három, hanem két fiatal nőről ír. A busztársaság (DAKK) feljelentést tett és belső vizsgálatot indított.