Egy horrorfilm jelenetei elevenedtek meg a szigetszentmiklósi szálloda mosodájában

2019.05.23. 10:17

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emeltek vádat azzal a férfival szemben, aki egy székkel halálra verte egy szigetszentmiklósi hotel takarítónőjét. A férfi kényszergyógykezelés alatt áll, írja a Pest Megyei Főügyészség.

A vádlott 2018 februárjában bejelentkezett egy budapesti panzióba. Egy hétre bérelt szobát. Már ekkor, felfigyeltek a férfi furcsa viselkedésére: felesleges mennyiségben vásárolt különböző tárgyakat, bement a vendégek számára nyitva nem álló helyiségekbe, havat söpört a panzió kertjében. 

Aztán 2018. március 1-én délután a férfi taxival Szigetszentmiklósra ment, és szobát vett ki egy hotelben.

Itt is elkezdte a furcsaságokat: például több tízezer forintért édességet vásárolt a szállodában, majd késő este a mosodába ment, ahol a szálloda vendégei nem tartózkodhatnak. A hotel gondnoka megkérte a vádlottat, hogy menjen ki a mosodából, aki ezt meg is ígérte.

Ezt követően érkezett a mosókonyhához két takarítónő. Az egyik asszony, a bűnügy sértettje úgy látta, hogy a mosoda üres. Ekkor azonban a száradni felakasztott lepedők mögül előlépett a vádlott.

A vádirat szerint a férfi azt vélte, hogy az asszony maga a Sátán, többször megütötte, miközben ordított. A nő segítségére siető gondnok rákiabált a vádlottra, mire ő egy székkel a gondnokra támadt. A gondnok a támadás elől elmenekült, és értesítette a rendőröket.

A vádlott a magára maradt takarítónő felé fordult, és őt az összetört székkel addig verte, amíg a nő meghalt.

A Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja a férfit. Az ügyészség kényszergyógykezelés elrendelésére tett indítványt a vádlottal szemben, aki jelenleg előzetes kényszergyógykezelés alatt áll.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport