3x3 mondat fideszesektől, nem csak fideszeseknek

902A5493
2019.05.24. 09:23
Két nappal az EP-választás előtt terjedelmes interjúkkal kínálta meg olvasóit a kormányközeli Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap. Szijjártó Péter, Gulyás Gergely és Kovács Zoltán szavait idézzük, röviden.

Szijjártó Péter: Európa erejét az erős államok adják

Mi megállítottuk a bevándorlást, a brüsszeli bürokraták viszont meg akarják szervezni.

Jean-Claude Juncker botrányosan gyenge teljesítményt nyújtott az elmúlt öt esztendőben, a brüsszeli bizottság munkáját súlyos kudarcok kísérték (...)

A liberális bevándorláspárti sajtó hosszú ideje próbálja befolyásolni a politikai döntéseket és az országok életét, mindenkit támadnak, megbélyegeznek, aki nemet mond a migrációra.

Gulyás Gergely: Identitásunk nem válhat a bevándorlás áldozatává

A Fidesz több mint két évtizede egy patrióta, kereszténydemokrata, jobbközép konzervatív párt, és az is marad.

Nyilvánvaló, hogy ami a titkosszolgálati eszközökkel rögzített felvételen elhangzik, az elfogadhatatlan. (A Strache-botrányról.

A mindenkori német kancellárral jó kapcsolatra törekszünk. (...) Visszasírhatjuk még őt. (Merkelt)

Kovács Zoltán: Nem mások receptjeit kell követni

Osztrák belügyről van szó, és csupán egyvalaki hivatott eldönteni, hogy mi történjen a továbbiakban: az osztrák választó. (A Strache-botrányról.)

Választást nem közvélemény-kutatások alapján és verbálisan kell megnyerni, mindent meg kell tenni azért, hogy a választópolgárokat elvigyük szavazni.

Sajnálatos, hogy (Manfred) Weber úr a választási kampányban bármerre járt, mindig éppen azt mondta, amit hallgatósága hallani akart, ez viszont egy elvhű politikus esetében nem feltétlenül a legjobb ajánlólevél.