Megölhették az újpesti autókereskedőt

2019.05.24. 10:08

Megölhették a 47 éves újpesti autókereskedőt, A. Csabát, akinek az eltűnéséről néhány napja számolt be a sajtó. A rendőrség legfrissebb közleménye szerint ugyanis emberölés alapos gyanúja miatt indult eljárás három férfi ellen, akiket az újpesti kereskedő eltűnésével kapcsolatban hallgattak ki. Korábban azt lehetett tudni, hogy A. Csaba egyik barátját kérte meg, hogy vigye el a IV. kerületi Erdősor utcába, ahol kiszállt, azóta nem látták.

A rendőrség közleményében ugyan nem említi, hogy A. Csabát megölték, de erre lehet következtetni a három férfi őrizetbe vételéből és a gyanúsítás tényéből. A három férfiról annyit lehet tudni, hogy az egyikük szentendrei, a másik kettő budapesti lakos.

Korábban azt írtuk, hogy A. Csaba eltűnése összefügghet egy szintén autókereskedelemmel foglalkozómaglódi férfi eltűnésével is, mivel mindketten ismerték egymást, de a rendőrség ezt már csütörtökön cáfolta. A maglódi férfi eltűnésének körülményeiről azt lehet tudni, hogy felvette a műhelye biztonsági kamerája, ahogy egy fekete Hummerrel távozik, vele volt a kutyája is, ami azóta előkerült, a szlovákiai Léva közelében bukkantak rá, a chipje alapján azonosították. Ma már bűncselekmény miatt nyomoznak az eltűnése miatt. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport