Megszúrta egykori barátját egy soltszentimrei nő

2019.05.27. 09:40

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emeltek vádat egy 47 éves soltszentimrei nővel szemben, aki tavaly október 12-én este mellkason szúrta egykori barátját - közölte az ügyészség. 

A konfliktus előzménye az volt, hogy a nő egykori barátja édesanyjának volt hosszú időn át a gondozója, de ezt a munkát elveszítette, mert az ápolt asszony elégedetlen volt vele. Új gondozót fogadott. A nőnek megromlott a viszonya egykori barátjával és azt is nehezen viselte, hogy elesett egy állandó bevételtől.

Tavaly október 12-én este a helyi kocsmában összetalálkozott a férfival. Próbált vele beszélni, de a férfi kitért előle. A nő ezen annyira megsértődött, hogy utánament, majd a háznál egy 12 centis késsel mellkason szúrta a férfit. A második szúrásnál a férfi védekezésképpen maga elé tartotta a kezét, a nő abbahagyta a szurkálást és értesítette a rendőrséget. 

A férfi a szúrások miatt a mellüregbe hatoló, de a belső szervek sérülésével nem járó szúrt sérüléseket szenvedett, amely közvetett életveszéllyel járt.

A büntetett előéletű nőt az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. A jelenleg letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport