Vadászpuskával fenyegette feleségét a győri férfi

2019.05.31. 18:00

Golyóálló mellényes készenléti rendőrök és a Terrorelhárítási Központ fegyveres emberei vonultak ki egy győri társasházhoz a Madách utcában, írta meg néhány órával ezelőtt egy olvasónk. Beszámolója szerint az egyik rendőr azt kérte az utcán bámészkodóktól, hogy inkább menjenek vissza az otthonukba, de azt látta, hogy ajtófeszítővel mentek fel az emeletre, ahol egy férfi vadászpuskáival bezárkózott a lakásába.

Mint később a Kisalföld megírta, egy családi incidens során került elő a puska, a fegyveres férfi felesége hívta ki a rendőröket, akik a TEK erősítését kérték. A lap tudósítása szerint az utcát lezárták, és több tucat kommandós érkezett, az akció során drónt, kutyát és optikai kamerát is bevetettek. A Kisalföld tudósítója azt írja, fél négy körül a férfit elfogták, és a saját lábán, bilincsben vitték el.

A rendőrség közleménye megerősítette az értesüléseket, az 59 éves győri lakost elfogták, a mentők kórházba vitték, tekintettel a zavart elmeállapotára. A helyi rendőrség egyelőre tisztázza az eset körülményeit.