Busz és autó karambolozott az M1-esen, egy ember meghalt

2019.07.25. 16:47 Módosítva: 2019.07.25. 20:38

Egy busz és egy autó ütközött össze Biatorbágy térségében délután négy óra előtt az M1-esen a Budapestről kivezető oldalon. A karambol miatt az autó kigyulladt. A rendőrök későbbi tájékoztatása szerint egy ember meghalt.

Az M1-es autópálya balesettel érintett szakaszát a rendőrök lezárták, a forgalmat az M0-s autópályára terelék, írja a Police.hu. Este nyolc órakor kiírta a rendőrség, hogy befejezték a helyszíni szemlét és a műszaki mentést, a forgalom helyreállt.

A buszt üzemeltető Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (KNYKK) szóvivője azt mondta az MTI-nek, hogy a busz Budapest és Kisbér között közlekedett, majd műszaki hiba miatt a külső forgalmi sávban megállt. Az elakadásjelző bekapcsolása után a vezető értesítette a társaság szakemberét, az utasok leszállítása közben azonban egy személyautó hátulról belehajtott a buszba. Egy utas könnyebben megsérült, a személyautó vezetője a helyszínen meghalt.

A szóvivő jelezte: a Credo gyártmányú 13 éves busz két napja esett át teljes műszaki átvizsgáláson, miután elvégezték rajta a klíma és az elektronikai rendszer karbantartását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport