A KDNP augusztus elsején felhívta a figyelmet a műanyagmentes júliusra

2019.08.01. 21:15

A "KDNP és Frakciója" Facebook-oldal augusztus elsején megjelentetett egy videót, amiben a környezetvédelemre hívják fel a figyelmet, valamint olyan nemzetközi akciókra, amelyek ebben a témában érzékenyítik az embereket, mint például a műanyagmentes július.

Ezt a mondatot ízlelgessük egy kicsit, aztán érdemes megnézni a videót is.

A videóban egyébként Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője, a Külügyi Bizottság alelnöke arról is beszél, hogy a környezetvédelem az a téma, amely képes lehet egyfajta hidat képezni hívő és nem hívő emberek között.

A műanyagmentes júliusba egyébként azIndex szerkesztőségének egy tucat tagja is belevágott, a hónap közepén még egész jól ment, hamarosan arról is olvashatnak, hogy ki, milyennek élte meg ezt az egy hónapot.

Ezzel párhuzamosan elindult a Zöld index is, ahol egy helyen lehet megtalálni a környezetvédelemmel, fenntartható fejlődéssel foglalkozó tartalmainkat, de akár csatlakozhatnak a tematikus csoportunkhoz is Facebookon.

Klímaváltozás, környezettudatosság, fenntartható jövő.
Ezek nem csak trendi hívószavak, hanem a közös valóság, amiben mindannyian élünk. A Zöld Indexen mi is kiemelt figyelemmel foglalkozunk ezekkel a témákkal. Ha te is fontosnak tartod, hogy azoknak is élhető bolygójuk legyen, akik ma születnek, csatlakozz hozzánk a Zöld Indexen.