Nyolc autó ütközött az M7-esen a Balaton felé

2019.08.17. 08:12

A rendőrség honlapja szerint szombat reggel fél nyolc körül az M7-es autópályán, Velence térségében nyolc autó ütközött össze, a Balaton felé vezető oldalon. 

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszán a leálló sávon haladt a forgalom, és egy ideig több mint ötkilométeres volt a torlódás. Nem sokkal később újabb baleset történt ezen a szakaszon, egy motoros és egy autós ütközött. 

Az M3-ason is baleset történt

Torlódás alakult ki az M3-as autópályán is Budapest felé, mert a Pest megyei Bag közelében egy busz és négy személyautó ütközött össze, a helyszínelés miatt csak egy forgalmi sáv volt járható.

Egy olvasónk az érintett buszon utazott. "A Keletiből Hatvan felé tartó vonatpótló buszon utaztunk, amikor a kivezetőn egy autó kifordult a busz elé. A sofőr elhúzta a kormányt, de belementünk az autóba, ami megpördült és belecsapódott a busz oldalába is. Mi csak 200 méterrel arrébb álltunk meg. A buszon senki nem sérült meg. A rendőrök elmondása szerint még egy autó ment neki a másiknak és a teljes utat lezárták a helyszínelés idejére. Két sérültet vittek el a mentők" - írta. 

(police.hu, MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport