Tarlósék pár óra alatt összeszedték a szükséges ajánlásokat

2019.08.25. 20:14 Módosítva: 2019.08.25. 22:57

Alig néhány óra alatt összegyűltek Tarlós István, a Fidesz–KDNP által támogatott főpolgármester-jelölt ajánlásai, mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője vasárnapi sajtótájékoztatóján, írja az MTI. Kocsis elmondása szerint az induláshoz szükséges ajánlások több mint kétszeresét, több mint 12 ezer aláírást hétfő délelőtt adják le a Nemzeti Választási Irodán, ahol ezt követően hivatalosan is nyilvántartásba tudják venni a jelenlegi főpolgármestert, elsőként a jelöltek közül.

Szombaton hivatalosan is elindult az önkormányzati választási kampány, élesben és legálisan is megkezdődött a polgármesterjelöltek és önkormányzati képviselőjelöltek hajrája az október 13-i önkormányzati választásra.

Kocsis a sok begyűjtött ajánlás kapcsán azt mondta, ez mutatja, hogy Tarlós István élvezi a budapestiek támogatását, és a főváros lakói értékelik a főpolgármester elmúlt kilenc évben végzett munkáját.

Kocsis arról is beszélt, hogy a Fidesz fővárosi aktivistái tovább folytatják a támogató aláírások gyűjtését, mert szeretnének minden budapestit tájékoztatni az elmúlt kilenc év eredményeiről – jelezte, rámutatva arra: „Önmagáért beszél, hogy a főváros biztonságos, rendezettebb és fejlődő város lett”.