Fizetés nélkül távozott, de előtte még lefejelte a biztonsági őrt

2019.09.04. 07:53

9 millió forint értékben lopott ékszereket egy brit férfi. A Pécsi Járásbíróság 2019. szeptember 4-én elrendelte egy brit állampolgárságú férfi letartóztatását. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított szeptember 2-án, a hajnali órákban egy Pécs központjában található ékszerüzlet kirakatüvegét egy erővágóval betörte, a belső védőrácsot elvágta, és a kirakatból aranyékszereket tulajdonított el 9.000.000 forint értékben, a rongálással 300.000 forint kárt okozva. A gyanúsítottat menekülés közben elfogták, az okozott kár döntő részben megtérült. (Ügyészség)

Hamis aranytömbökkel csalt egy férfi: A Fővárosi Törvényszék jogerősen 5 év szabadságvesztésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, akit többek között azzal vádoltak, hogy kölcsönügyleteiben fedezetként hamis aranytömböket használt fel.  Az ítélet szerint a vádlott kézizálog-hitelezési tevékenységet folytatott az általa alapított Kft.-ben és Zrt.-ben. (MTI)

Lefejelte a biztonsági őrt. Három férfit keres a rendőrség, mert a gyanú szerint egyikőjük lefejelt egy biztonsági őrt egy XX. kerület Mártírok útján lévő áruházban. A konfliktus abból adódott, hogy az egyik férfi a kasszasort megkerülve, fizetés nélkül egy itallal akart távozni. A biztonsági őr megpróbálta megállítani, de a férfi lefejelte és elfutott, ahogy a társai is. (Police.hu)

Falunap után, részegen hajtott neki egy traktornak egy autós. A rendőrség befejezte a nyomozást, és vádemelést javasol annak a sofőrnek az ügyében, aki június 9-én egy falunap után ütközött neki egy kivilágított traktornak. A balesetben a sofőr könnyebben sérült meg, utasát viszont életveszélyes állapotban szállították kórházba. A kirendelt szakértő megállapította, hogy az autó vezetője ittas volt. (Police.hu)

Ok nélkül vertek meg két biciklist a Somogy megyei Rinyaújlaknál. A három támadó közül ketten többszörösen büntetett előéletűek. Részegek voltak, amikor megállították a kerékpárosokat, előbb szidták, majd ütötték-rúgták őket. Egyikük bordája eltörött, társa megúszta sérülés nélkül. Börtönt és fegyházbüntetést kér a vádhatóság, mert visszaesők. ( Ügyészség )

Részegen rugdosta az autókat egy győri férfi. A 24 éves M. Róbert Bence kárt is okozott az egyik kocsiban. Garázdaságért kell felelnie. Nem derült ki, miért haragudott az autókra. (Police.hu)

Az autó, amiben M. Róbert Bence kárt okozott kedden 2 óra 30 perckor
Az autó, amiben M. Róbert Bence kárt okozott kedden 2 óra 30 perckor
Fotó: Police.hu

Az ágyneműk alatt próbált elbújni  az a tóalmási férfi, akit már évek óta kerestek a budapesti rendőrök. Zaklatással és tiltott pornográf felvétellel visszaéléssel gyanúsítják. A. Jenő korábban Németországba szökött, és álnéven felvette a német állampolgárságot. A zuglói nyomozók fülébe jutott, hogy a 29 éves férfi hazatért, ezért hétfőn megjelentek a tóalmási lakcímén. ( Police.huFRISSÍTÉS : A férfi édesanyja az Indexnek elmondta, hogy a fia időközben hazamehetett, az ügy lezárult.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport