Önkormányzati lakásba költözhetett Reviczky, rá pár napra a fideszes polgármesterrel pózolt

2019.09.10. 20:38 Módosítva: 2019.09.10. 22:47

Önkormányzati lakást kapott Reviczky Gábor a ferencvárosi gazdasági bizottság döntését követően, rá pár nappal a színész Bácskai János fideszes polgármester egy Facebook-bejegyzésében tűnt fel a támogató csapat tagjaként – vette észre a 444. Bácskai soron kívül javasolta, hogy kapja meg Reviczky a Ferenc téri lakást. 

Naponta öt órát autózik, a folyamatos időveszteség miatt több szerepet is vissza kellett már mondania. Munkája főként a fővároshoz köti, a mindennapi ingázás, mind anyagilag, mind korából fakadóan megterhelő számára

– szól a hivatalos indoklás arról, hogy miért kellett Reviczkynek kiutalni a 82,27 négyzetméteres önkormányzati lakást. 

Dr. Bácskai János

Elkészült hivatalosan is a képviselőjelöltekkek, ferencvárosi barátainkkal és támogatóinkkal a közös fotó💚 Érdemes nézegetni mert sok szeretett sportoló, színész is felbukkan köztük. Csupa kedves...

A 444 értesülései szerint sokan évek óta várnak arra, hogy az önkormányzat lakást utaljon ki nekik. Reviczkynek amúgy 138 962 forintot kell fizetnie az ingatlanért, ami nem kirívóan alacsony, de közel a fele a környék hasonló kaliberű lakásai után fizetendő bérleti díjnak. 

A 444 megkereste Reviczkyt az üggyel kapcsolatban, aki arra a felvetésre, hogy úgy tűnik, mintha a lakásért cserébe vett volna részt a kampányeseményen, csak annyit mondott nevetve: „Most mit mondjak erre?”