Rendőri intézkedés miatt nem járt a 4-es, 6-os villamos

2019.09.26. 21:21 Módosítva: 2019.09.27. 10:11

„Pótlóbusz jár a 4-es és a 6-os villamos helyett a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között, mert rendőrségi intézkedésre van szükség az egyik villamosszerelvényen. A forgalom helyreállásáig türelmeteket kérjük" - írta csütörtök este nem sokkal este kilenc előtt a BKK Facebookon.

Az Oktogonnál sok rendőr volt  a környéken tartózkodó kollégáink szerint, és egy villamos is itt vesztegelt.

A forgalom végül fél tíz előtt néhány perccel állt helyre.

Információink szerint egy részeg vagy bódult állapotban lévő utas megütött két másik utast, ezért kellett kihívni a rendőröket.

Az ügyben kerestük a BKK-t, de a rendőri intézkedés alatt nem akartak bővebb információval szolgáltatni. Kerestük a rendőrséget is, ha megérkezik, a válaszukkal frissítjük a cikkünket.

Frissítés, válaszolt a rendőrség: "Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2019. szeptember 26-án 21 óra körül Budapest VI. kerületében, a Nyugati téren a 6-os számú villamoson egy 33 éves budapesti férfi szóváltást követően megütött egy utast. A villamos 21 óra 40 perc körül megállt az Oktogonon, majd rendőri segítséget kértek. A kiérkező járőrök a férfit a helyszínen elfogták, és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki."