Wittinghoff: A hölgyet úgy ajánlották nekem, mint masszőrt

2019.09.30. 05:08

Borzalmasan érzi magát a botrány kirobbanása óta, de családjával együtt fel fogja venni a harcot a „gengszterek, az erkölcstelen gazemberek” ellen, akik megrendezték a jelenetet - mondta a Blikknek Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester, akiről a politikai ellenfelei szexvideót tettek közzé a neten. A polgármester a rendszerváltás utáni magyar politika legmocskosabb történetének tartja a róla készült szexvideó publikálását.

"Ez nagyjából négy évvel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy Budaörsön nagyon kikapott a Fidesz. Akkoriban fájt a vállam a sok feszültségtől, a hölgyet épp ezért ajánlották nekem, mint masszőrt. Később meg is zsaroltak a felvétellel, azt akarták elérni, hogy ne induljak újra" – mesélte a polgármester, aki feljelentésében meg is nevezte a zsarolót.

Wittinghof pontosan tudja, hogy hibát követett el, de ez csak a családjára tartozik, ők teljes mértékben mellette állnak. "Azt gondoltam, hogy nem fognak ezzel előjönni, inkább megpróbálnak vele folyamatosan sakkban tartani. Igazából így megkönnyebbültem."

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport