Hat nő volt Borkai hajóbuliján egy szerb lap szerint

2019.10.15. 08:18

A három magyar mellett három horvát nő is volt Borkai Zsolt horvátországi buliján – állítja a szerb Kurir. A belgrádi bulvárlap állítása szerint beszélt is az egyik nővel – I. M. monogrammal nevezték meg –, aki szerint a videófelvételekkel elhíresült parti nem tavaly pünkösdkor – abban az évben május 20-án –, hanem júniusban volt.

A cikket kiszúró 444.hu szerint a nő által elmondottak nem teljesen illenek bele Az ördög ügyvédje nevű blog által leírtakba. Állítása szerint ő egy ismertnek mondott horvát modell-celeb, Iva Grgurić társaságában ment a Dubrovnikban lévő hajóra.

„Másnap felmentünk a fedélzetre, ahol ezek a gazdag emberek fogadtak bennünket. Hiszed vagy sem, fogalmunk nem volt, hogy politikusok. A nő, aki szervezett bennünket, annyit mondott, hogy magyar üzletemberek. Szex volt. Iva tovább maradt, én másnap visszatértem Zágrábba.”

Grgurić állítólag még két napot maradt a jachton, és extra juttatást kapott a szexuális szolgáltatásért, egészen pontosan háromezer eurót.

Nem prostituált, csak pénzt kapott érte

Elmondása szerint szó sincs arról, hogy hivatásos prostituáltak lettek volna, egyikük például a szüleivel él, másikuk egy cukrászdában dolgozik – érvelt a nő, erősítve a prostitúcióra vonatkozó állítások cáfolatát azzal is, hogy neki akkor épp

nem volt autója, és a mellműtétre is alig tudta összegyűjteni a pénzt.  

Ő ezer eurót kapott a buliért, ahol elmondása szerint jól érezték magukat, sokat ittak és játszottak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport