Két autó ütközött Óbudán, nagy a dugó az Árpád hídon

2019.11.04. 07:09

Két autó ütközött Óbudán, ezért a hídnál mindkét irányban nagy a dugó – jelentette kollégánk. Az MTI szerint a baleset miatt a budai alsó rakpartot a Margit hídtól Szentendre felé lezárták, de nem sokkal 8 óra előtt már feloldották a zárat, zavartalanul lehet haladni. A két autó egyébként a Hajógyári-sziget lejárójánál ütközött össze, ketten megsérültek.

És akkor következzenek a további közlekedési híreink:

  • A MÁV közölte, hogy a jegykiadó rendszer bizonytalanul működik, a pénztárak és a fedélzeti eszközök működésében, a MÁV applikációban akadozások tapasztalhatók, csak korlátozottan elérhetőek. A szakértők dolgoznak a hiba elhárításán. Az utasok a vonatokon pótdíj nélkül válthatják meg menetjegyeiket.
  • Késnek a vonatok a Budapest–Cegléd-vonalon, mert hétfő délelőtt Üllő és Vecsés között letört egy gyorsvonat áramszedője, és megrongálta a felsővezetéket.
  • Az esőzés és a korlátozott látási viszonyok miatt a reggeli csúcsban lelassult a haladás, erős a járműmozgás a főváros irányába a főbb útvonalakon, többek között az M1-es autópályán Bicske és Budapest között; az M1-M7-es bevezető szakaszán Törökbálinttól; az M3-ason Hatvan, illetve Bag térségében, valamint Mogyoródtól befelé; az M5-ös autópályán az M0-s autóúti csomóponttól befelé.
  • Szintén lassan lehet haladni 4-es főúton Monornál, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre közelében, a 31-esen Mendénél. Az M0-s autóúton, az 5-ös főúti csomóponttól is megtorpan a forgalom, az M1-es irányába, ott közel 1 órás a menetidő növekedés.
  • Az M0-s autóúton, a keleti szektorban a Megyeri híd felé vezető oldalon, az 58-as km-nél korábban négy személyautó koccant össze. A balesetnek vége, de a torlódás még tart: 6 km-en araszolnak a járművek, még  25-30 perc a menetidő többlet.
  • Baleset történt az M1-es autópályán, Szárliget térségében. Két kamion ütközött össze a Hegyeshalom felé vezető oldalon, emiatt a 46-os km-nél sávzárásra és rendőri forgalomirányításra készüljenek!
  • Az M2-es autóúton, Budapest felé a  sződligeti csomópont után a 32-es km-nél egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött. A jármű a forgalommal szemben állt meg, sávzárásra, torlódásra készüljenek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport