Lázár: Magyarország jól teljesít, de nem mindenkinek egyformán jól

2019.11.28. 17:24

A szárnyalás, azaz az uszoda- és turizmusfejlesztés mellett a városnak a nehéz szociális helyzetben lévő emberek gondját is viseli kell - mondta Lázár János a makói közgyűlésben. Miután a Fidesz elvesztette Lázár választókerületének legfontosabb városát, Hódmezővásárhelyet, a politikus Makón értékelte az önkormányzati választások utáni helyzetet. 

Egy 80 ezer forintból élő özvegy nyugdíjas asszonyt, aki 70 éves és már beteg is, nem vigasztal az, hogy egyébként Makón fürdő és szálloda épül. Makó jól teljesít, Magyarország jól teljesít, de nem mindenkinek egyformán jól teljesít. 

- közölte a politikus, aki a Facebook-oldalára feltöltött videó szerint beszédében többször is kitért arra, hogy jól teljesít Magyarország, de a kérdés szerinte, hogy ez mindenki szempontjából igaz-e.

Hozzátette még, hogy az országban "általában azt tapasztalhatjuk, hogy aki hatalomhoz jut, az még több hatalmat szeretne a hatalom segítségével", az ex-miniszter pedig mindenhol azt látja, hogy a tagadás, a pusztítás és a rombolás zajlik. 

A teljes videó: