Belehalt a rendszeres bántalmazásba egy 38 éves nagykereki nő

2020.02.24. 11:49

Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint folyamatosan bántalmazta élettársa azt a 38 éves nőt, aki február 20-án végül belehalt sérüléseibe. 

Egy 57 éves nagykereki férfi múlt héten azzal hívta fel a mentőket, hogy otthonukban holtan találta élettársát. A mentők viszont megállapították, hogy nő testén bántalmazásból származó sérülések vannak, ezért értesítették a rendőrséget, olvasható a Police.hu-n. 

A nyomozás szerint az áldozatot élettársa folyamatosan verte, ami miatt a nő kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfival szemben, akinek a letartóztatását a bíróság február 24-én elrendelte. 

Az Index négyrészes cikksorozatot indított a párkapcsolati erőszakról, melynek részeit itt, itt, itt és itt olvashatja. 

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon. Emellett a NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101 telefonszámon. A Patent Egyesület jogsegélyszolgálata pedig szerdánként 16 órától 18 óráig, csütörtökönként 10 órától 12 óráig érhető el a 06-70-25-25-254 számon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport