Fejbe szúrásig fajult egy vita Dombóváron

2020.05.09. 15:29

Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki három férfit Dombóváron, miután egy vita tettlegességig fajult, majd egyikük fejen szúrt egy másikat. 

05.09. dvárgarilead

A Police.hu híre szerint a két helyi és egy csibráki lakos a csütörtök déli órákban esett egymásnak:  egy 20 éves dombóvári férfi, miután az utcán meglátta 25 éves csibráki ismerősét, korábbi sérelmei miatt előbb becsmérelni, majd ütlegelni kezdte azt.

A dulakodás közben aztán egy kés is előkerült, amellyel a dombóvári férfi fejbe szúrta a másikat, mire az egy földön levő gereblye nyelével ütött támadójára. A hangoskodásra előkerült a 20 éves fiatal 17 éves öccse is, aki miután meglátta a verekedést, egy késsel kezdte kergetni a fejbe szúrt férfit.

A rendőrök mindhárom személyt elfogták, majd csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket. A 20 éves elkövetőt őrizetbe vették, őt a garázdaságon túl súlyos testi sértés bűntett kísérletével is gyanúsítják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport