Három embert kellett kiszabadítaniuk a tűzoltóknak egy baleset után az M1-esen

2020.06.27. 09:00

Három autó ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető szakaszán szombat reggel Tatabánya közelében, egy ember a helyszínen meghalt. 

A baleset miatt a tűzoltóknak három embert kellett kiszabadítaniuk az érintett autókból, olvasható a Katasztrófavédelem honlapján. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A police.hu azt írja, hogy az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett a főváros felől Győr irányába, amikor áttért a szemközti sávba, ahol a sáváthúzás miatt, a szemből érkező járművel ütközött. A vétlen sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.  

Az M1-es Győr felé vezető oldalán egy másik baleset is történt, Herceghalom közelében egy kamion és egy személyautó ütközött. 

Az M0-son négy autó ütközött

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M0-ás autóúton Halászteleknél szombat délután - közölte a rendőrség a honlapján

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint négy jármű ütközött össze Halásztelek térségében, az M5 autópálya felé vezető oldalon. Az érintett - az M6 lehajtótól Halásztelekig tartó - útszakaszon a belső forgalmi sávot a helyszínelés idejére lezárták. Több kilométeres torlódás alakult ki. A balesetben senki sem sérült meg 

(MTI, police.hu, Katasztrófavédelem)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport