Álmában szúrta mellkason társát egy férfi Angyalföldön

2020.08.27. 08:41

Alvó férfit szúrt mellkason egy társa szerdán a hajnali órákban egy elhagyatott gyárépületben a Kámfor utcában, írja a Police.hu. Mindezt egy járókelő jelentette a rendőrségnek.

Amikor a rendőrök kiértek a helyszínre, ott találták a sértettet és egy másik férfit. A megszúrt férfi még annyit el tudott nekik mondani, hogy álmában késelték meg. Ezután a mentők életveszélyes sérüléssel vitték őt kórházba.

A helyszínen lévő másik férfi, a 45 éves E. László először azt mondta a nyomozóknak, hogy egy ismeretlen férfi támadta meg őt és az ismerősét is, de az elfutott. Miután a férfi a rendőrök kérdéseire többször ellentmondásba keveredett, kiderült, hogy a helyszínen nem volt harmadik ember a bűncselekmény elkövetésekor, a gyanú szerint az 54 éves alvó férfit E. László szúrta mellkason.

Ezután a 45 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, előállították, őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

Amikor E. Lászlót szembesítették a beszerzett bizonyítékokkal, bevallotta, hogy valóban ő késelt, amit úgy indokolt, egy korábbi sérelem miatt cselekedett így.

Az ügyben védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlet bűntettének gyanúja miatt folytatnak eljárást a 45 éves budapesti férfi ellen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport