Balhé a trolin: egyre nő a feszültség a járvány miatt

2020.10.10. 20:05

Pszichológusok is megerősítették, hogy az emberi lelkiállapot romlásához leginkább a bizonytalanság, a kilátástalanság vezethet, márpedig a koronavírus-járvány kitörése óta ez életünk mindennapos kísérője.

Az első hullámban tapasztalható bezártság is számos problémát hozott a felszínre, majd a pandémia okozta gazdasági válság ezt csak tovább fokozta, és a második hullám már valósággal sokkolta az embereket. Ezt erősíti meg az a videó is, amit szerkesztőségünk kapott.

Egy olvasónk juttatta el hozzánk a felvételt, amely az egyik budapesti trolin történt esetet rögzít. Az egyik utas keveredett vitába a jármű sofőrjével.

A szóváltás előzménye az lehetett, hogy az utast maszkviselésre szólították fel, ám ő ugyanezt kérte számon a sofőrtől. A kiboruló férfi láthatóan rendkívül feszült, még a jármű rongálásával is fenyegetőzik, és többször emlékezteti a járat sofőrjét, hogy neki miért nem kell maszkot viselnie, ha a boltokban, üzletekben vagy éppen a vendéglátóhelyeken ez kötelessége a dolgozóknak.