Balesettel indult a hét, kilométeres a dugó az M3-as autópályán

2020.10.12. 06:54

 

Nem kezdődik jól a hét az autósok számára. Az Útinform.hu tájékoztatása szerint az M3-as autópályán Budapest felé, Kerekharaszt után baleset történt. A 45-ös kilométernél lelassult a forgalom, 3–4 kilométer hosszan araszolnak a járművek. Legalább 15–20 perccel megnőtt a menetidő. Továbbhaladva Bagnál, Gödöllőnél és a bevezető szakaszon is telítettek a sávok.

Lassú a haladás az M4-es autóúton is, Üllő elkerülő szakaszán, a 31-es főúton Mendénél, és szintén zsúfoltak az utak a Csepel-sziget útjain is.

Az M1-es autópályán két szakaszon végeznek forgalomtereléssel járó munkát. A bicskei csomópont és a zsámbéki pihenőhely között (28–37 kilométer), valamint a biatorbágyi szakaszon, az M0-s autóút és a Sasfészek-tó pihenőhely között (21–16 kilométer) sávelhúzással biztosított mindkét irányban a két-két forgalmi sáv. Budapest felé a 16-os kilométernél átépítették a terelést, így most néhány száz méterrel hamarabb kell átsorolni a külső sávba, ha valaki ki akar hajtani az M0-s autóút déli szakaszára az M5-ös autópálya felé. Aki ezt elvéti, az a következő, törökbálinti csomópontnál tud lehajtani a pályáról.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport