Kálló Gergely jobbikos képviselő is elkapta a koronavírust

2020.12.03. 17:56

Kálló Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán jelentette be, hogy elkapta a koronavírust, és tünetek is jelentkeztek nála, az előírt óvintézkedéseket megtette. Hozzátette: az élet nem áll le, otthonról folytatja a munkát.

A vírus senkit nem kímél. Legyen szó polgármesterről, kétkezi melósról, tanárról, nyugdíjasról vagy képviselőről. Sajnos én is elkaptam a koronavírust, és a tünetek is jelentkeztek. Az előírt óvintézkedéseket megtettem, és néhány dolognak örülni is tudok. Örülök, hogy nem találkoztam idősebb családtagjaimmal a napokban, mert ez igenis sokat számít. Vigyázzunk egymásra, mert egy dolog az, hogy el kell viselni a kórt, de azt még nehezebben emésztené meg az ember, ha ő adja tovább veszélyeztetetteknek. A feleségem is egészséges, ami miatt nem lehetek elég hálás

– fogalmazott a közösségi oldalán a jobbikos képviselő.

A vírus senkit nem kímél. Legyen szó polgármesterről, kétkezi melósról, tanárról, nyugdíjasról, vagy képviselőről....

Közzétette: Kálló Gergely – 2020. december 3., csütörtök

Kálló Gergely a február 16-i időközi dunaújvárosi országgyűlési választáson nyert mandátumot az ellenzéki együttműködés pártjainak, a Jobbiknak, a Demokratikus Koalíciónak, az LMP-nek, az MSZP-nek, a Momentumnak és a Párbeszédnek a közös jelöltjeként.