Hadházy Ákos nem regisztrált a nemzeti konzultációra, mégis megkapta az erről szóló mailt, kétszer

2021.02.19. 12:53

„Csaló, adathalász propagandabanda” – kezdte feldühödött sorait Hadházy Ákos a Facebookon.

Csaló, adathalász propagandabanda. Ezt a mailt kaptam a rogáncsapattól: köszönik a regisztrációmat a “nemzeti...

Publiée par Hadházy Ákos sur Vendredi 19 février 2021

Momentummal nemrég szövetkezett képviselő azt nehezményezte, hogy kapott egy e-mailt azzal, hogy regisztrált a kormány újranyitásról szóló nemzeti konzultációjára. A bökkenő ugyanis az, hogy Hadházy állítása szerint nem regisztrált rá. Közölte:

Egyedül az „oltakozási” regisztrációnál adtam meg a gengszterkormánynak a mailcímemet, egyrészt, mert kötelezővé tették, ha oltást szeretnék, másrészt, hogy lássam, hogyan él ezzel vissza a propagandaminiszter. Hát így.

Péterfalvi elvtársat megkérdezhetném erről, csak lehet, hogy kár a papírért ahhoz az emberhez fordulni, aki a Kubatov-listát szó nélkül hagyja az egyértelmű bizonyítékok ellenére. Az a beadványom évek óta szunnyad az asztalán

 – tette hozzá a képviselő.

Hadházy Ákos kicsivel később arról posztolt, hogy parlamenti e-mail címére is kapott egy üzenetet, amelyben megköszönik a nemzeti konzultációra való regisztrációját. A képviselő kiemelte, kizárólag a magán címével regisztrált, és kizárólag az oltásra.

Rogánék a PARLAMENTI MAIL CÍMEMRE IS küldtek olyan levelet, amivel megköszönik, hogy regisztráltam magamat a...

Publiée par Hadházy Ákos sur Vendredi 19 février 2021

Bár Péterfalvi a Kubatov-listát is némán nézi, azért ebben az ügyben fogok beadvánnyal élni, hogy legalább magyarázkodjon kicsit. Arról az „apró” tényről nem is beszélek, hogy ezek szerint kétszer is elmondhatnám a véleményem a „konzultáción”. Ennyire komoly ez az egész

 – jelentette ki. Hozzátette, előfordulhat, hogy valaki az ő adataival regisztrált, ez azonban véleménye szerint ugyancsak a rendszer komolytalanságát bizonyítaná. „Bárki, akárhányszor szavazhat” – állította a képviselő.

Érdekesség ugyanakkor, hogy mindkét e-mailt a Koronavírus Tájékoztatási Központ szignózta.