Videón az Árpád hídi ütközés, lepatkányozták a baleset okozóját

2021.04.15. 21:56

Óriási vihart kavart minap egy videó, amelyen egy, az Árpád-híd Pest felé vezető oldalán történt baleset látható. Egy jármű a padkának, majd az oszlopnak ütközött, a sofőrje, Krisztián pedig megszerezte a híd biztonsági kamerájának felvételét, és elküldte a Budapesti Autósok oldalnak.

A videón jól látható, hogy a balesetet elszenvedő sofőr vétlen volt, nagy sebességgel kanyarodott elé egy terepjáró. Ennek ellenére sokan őt okolták a balesetért, így a bpiautósok.hu alapítója, Csősz Krisztián is megszólalt az országos botránnyal kapcsolatban:

Egy hétköznapi ember vezetett egy autót, nem adták meg neki az elsőséget, és nagyon gyorsan kellett döntenie. Elrántotta a kormányt, ezt a döntést hozta. Ellenkormányzott ebben a vészhelyzetben, elvesztette az uralmát a kocsi felett. Talán fékeznie kellett volna, és akkor kevesebbel megússza. Na de jöttek a döbbenetes hozzászólások. Van egy patkány az ügyben, aki elhajtott, hogy elkerülje a felelősségre vonást. Félelmetes az is, hogy egyesek szakértőnek hiszik magukat, és ebben élik ki magukat, ami undorító. Járjon el mindenki vezetéstechnikai tréningekre, és akkor majd okoskodhat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport