Fehér port borított a műsorvezető arcába Cinthya Dictator

DSC2145
2021.04.20. 18:14
Alaposan megviccelték Cinthya Dictatort a Mivanaveled műsorban. A fotográfus-médiadizájner egy ideig tűrte a kínos kérdéseket, ám a sokadiknál végül elszakadt nála a cérna, végül kirohant a stúdióból.

Talán még vannak, akik emlékeznek a Kész átverés show-ra, vagy a Meglepő és mulatságos című műsor álriporterére, akit annak idején Beleznay Endre alakított. Nos, a Mivanaveled Show valami hasonló céllal és stílusban készül. A két műsorvezető, Pajor Kristóf és Turai Barnabás hírességeket invitál a stúdióba, hogy ott aztán a lehető legkellemetlenebb helyzetbe hozza őket.

A sorozat első része két héttel ezelőtt került fel a YouTube-ra, akkor Hajós Andrást próbálták megviccelni az alkotók. A második epizódban Cinthya Dictatort látták vendégül, akit már rögtön az elején sikerült zavarba hozniuk, arra célozgatva, hogy túl kivágott a felsője. Felkonferálni sem tudták megfelelően, amit azzal magyaráztak, hogy fogalmuk sincs, hogy Cinthya kicsoda és mivel foglalkozik.

Az össztűz azonban csak ezután következett. 

Cinthya, beszélnünk kell a drogokról. Csak azért is gondoltam, mert kicsit úgy nézel ki, mint egy drogos. Tulajdonképpen az elmúlt 12 hónapban mennyi kokaint fogyasztottál el, hogyha így súlyra meg tudnád mondani?

– vágta ki Pajor, mire Dictator teljesen ledöbbent. 

Bármennyire is furcsa, nem élek drogokkal, hiába nézek ki úgy, mint egy drogos. Nem szoktam drogozni. Elutasítok minden jellegű tudatmódosító szert és hangulatjavító cuccot is, mert ...

– kezdte Cinthya, ám befejezni már nem tudta a mondatot, ugyanis a műsorvezető közben elővett egy nagy csomag fehér port, és egy tálcára szórta. A kábítószertéma végül abban merült, ki hogy Dictator az egész cuccot Pajorra borította. 

Ami még az interjú során Cinthyáról kiderült:

  • a tetoválásainak története van
  • szerinte egy nő nem attól nő, hogy tud főzni
  • egy instant levest bármikor elkészít
  • az átváltozásainak oka van
  • kedvenc könyvei közé tartozik Thomas Mann A kiválasztott című kötete

Itt azonban véget is ért a történet, Cinthya ugyanis, megelégelve a műsorvezetők arcátlan viselkedését, felugrott és kirohant a stúdióból.

A roppant szórakoztató jeleneteket itt tudja megnézni. 

 (Borítókép: Cinthya Dictator. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)