Vajna Tímeát megműtötték

2021.08.14. 20:30

Pénteken megműtötték Vajna Tímeát, aki a kórházból jelentkezett Instagram-oldalán − írja a Bors. Andy Vajna özvegye már korábban is beszélt arról, hogy a stressz komoly egészségi károkat is okozott nála, és a problémája még mindig fennáll. Akkor elmondta, hogy emiatt egy operáción esik át.

Mint kiderült, a műtét sikeres volt, egy vérrel telt cisztát műtöttek ki a modell petefészkéből, amiről fényképet is megosztott a közösségi oldalán. Elmondta, hogy ezeket azért osztja meg követőivel, hogy „más nőknek is erőt adjon”. Hozzátette: endometriózis esetén ez az egyetlen megoldás.

A modell nemrég még egy meglepő hírrel jelentkezett közösségi oldalán. Bejelentette, hogy eljegyezték. A vőlegény Andy Vajna egykori üzlettársa. Zoltán egy igazi luxusgyűrűvel kérte meg a menyasszony kezét, egy drágakőszakértő szerint akár 30 millió forintot is érhet a modell kezén csillogó gyémánt.

Barátságból szerelem. 2021/07/21. Beleszeretni a legváratlanabb emberbe a legváratlanabb időben. Nem gondoltam, hogy készen állok erre, de annyira jó voltál hozzám. Hagytam, hogy magával ragadjon az érzés, és lassan rájöttem, hogy beléd szerettem

– írta bejegyzésében Vajna Tímea.