Váratlanul összeesett, mentőhelikopter vitte kórházba Schobert Norbertet

2021.08.27. 06:53

Jobban van, az állapotát sikerült stabilizálni, de még egy darabig biztos nem hagyja el az Amerikai úti kórházat Schobert Norbert. Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy Rubint Réka a Facebook-oldalán tudatta rajongóikkal, férje az otthonukban lett rosszul, ezért mentőt hívtak hozzá. 

A Blikk információi szerint a fitneszguru a szokásos reggeli futására indult a család kutyájával, amikor hazaérve az épület előtt összeesett. 

Szerencsére Réka még éppen otthon volt, így azonnal segítséget hívott. Schobert Nobert felesége nem először volt jelen, amikor családjában baj történt. Nemrég erről is mesélt az Index Sunday Brunch podcastjében. Ezúttal mentőhelikopter érkezett a házhoz, azzal vitték a férjét kórházba. A gyors ellátásnak köszönhetően tudták stabilizálni az állapotát, reméljük, minden rendben – tudatta a lappal egy neve elhallgatását kérő informátor.

A bulvárlap emlékeztet, hogy Schobert Norbert 2012-ben egy tervezett szívműtéten esett át, utána egy bakteriális fertőzést kapott. Azonnal kés alá kellett feküdnie, kivágtak egy darabot a szívéből.