18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nyakon szúrta húgát egy kábítószerfüggő férfi, az édesanyját is megtámadta

2021.10.14. 16:34

Megölte a húgát, és az édesanyjára is rátámadt az a kábítószerfüggő férfi, akit nem jogerősen 17 évre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön – közölte a bíróság.

Az eljárás adatai szerint 2019. június 17-én az otthon tartózkodó vádlottnak kábítószer-elvonási tünetei lettek. Dulakodni kezdett a húgával, átkarolta a nyakát, és addig szorította, amíg a nő eszméletét vesztette. A sértett még mutatott életjeleket, ezért a vádlott késsel nyakon szúrta.

Ezután telefonon közölte az édesanyjával, hogy a húgát nem tudja felébreszteni, majd elismerte, hogy „csinált vele valamit”. Ezután az asszony és egy férfi ismerőse a tetthelyre érkezett. Amikor az anya felfedezte a lánya holttestét, kiabálni kezdett, mire a vádlott átkarolta a nyakát, magához vett egy kézi súlyzót, amelyet ütésre lendített, de meglátta az anya ismerősét, és elmenekült.

Mindezek alapján a bíróság első fokon több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt 17 év fegyházbüntetéssel sújtotta a férfit. A döntést az ügyész tudomásul vette, a vádlott, a védője, valamint a sértett három nap gondolkodási időt tartott fenn, így az ítélet nem jogerős.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport