Orbán Viktor újrázott, a celebvilág rongyrázott

IMG 7653
2021.11.14. 22:32

Tisztújított a Fidesz, az egésznapos eseményről az Index folyamatosan és részletesen tudósított. Orbán Viktor pártelnök maradt, ha pedig szeretné megtudni, hogy Novák Katalin pártalelnöki pozícióját ki vette át, itt elolvashatja. A miniszterelnök a távlatos politikai terveiről is beszélt ma, és egy egészen konkrét intézkedést is bejelentett.  

Természetesen az ellenzék is reagált a fejleményekre, a nem túl hízelgő közpolitikai értékelést itt ismerhetik meg az érdeklődők. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje (ha lehet) még tovább emelte a tétet: egyenesen elvitatta a politikai hatalom jelenlegi birtokosaitól a belátási képesség minimumát is. Mindez kirívóan modortalannak hangozhatott volna, ha pár órával korábban nem fogalmazódott volna meg valami egészen hasonló ővele kapcsolatosan – kormányzati oldalról. 

A közéleti feszültségeket elegánsan ellenpontozta az este legfontosabb popkulturális eseménye: az MTV Europe Music Awards budapesti díjátadó gálája, melyre világsztárok egész sora érkezett. Az Index stábja itt sem volt rest; percről percre közvetítette ezt a jeles eseményt is.     

A Dívány a sajtótörténet alighanem egyik legdöbbenetesebb fényképének történetét mesélte ma el.

A Femina összeszedte azt a tíz dolgot, ami a szakirodalom szerint leginkább hajlamosít a párkapcsolati hűtlenségre

Az én kutyám pedig arról írt, hogy egészen pontosan miként is segítenek az ideiglenes gazdik az árva kedvenceken.